Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 15: Butchers IBK

Salibandyliitto esittelee yksi toisensa jälkeen katusählykiertueen turnausjärjestäjät. Tällä kertaa vuorossa on Butchers IBK.

Julkaistu 23.6.2015 14:57

Katusählyn SM-kiertuetta pelataan lauantaina 4.7. monella eri paikkakunnalla. Yksi niistä on Imatra, jossa Butchers IBK toimii turnausjärjestäjänä.

Butchersin juuret ulottuvat 2000-luvun alkuun. Seura pelasi tuolloin vain puulaakisarjoissa, mutta vuonna 2007 se rekisteröitiin ja ilmoitettiin vitosdivariin. Jokunen vuosi takaperin toiminta laajeni, kun Butchersille perustettiin myös kakkosjoukkue. Tällä hetkellä joukkueet pelaavat nelos- ja vitosdivarissa.

Butchers on tunnettu värikkäänä seurana. Tämä on sen ensimmäinen kesä katusählyn SM-kiertuejärjestäjänä, mutta debytanttiseura on järjestänyt aiemmin muun muassa katu- ja lumisählytapahtumia omiin nimiinsä.

Turnaus pelataan Jukankadulla, Bar Q:n edustalla, jossa musiikki pauhaa läpi tapahtuman ja aivan ääressä järjestetään myös Korkkarijuoksu-tapahtuma. Ilmoittautua ehdit vielä 27.6. saakka.

Ilmoittautuminen Imatran turnaukseen: https://docs.google.com/forms/d/1Q1DqZLde49lozuroNn3FHD-KjOWNgiA9y4gVGqaBnK8/viewform?c=0&w=1

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.