Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 14: Nokian KrP

Salibandyliitto esittelee järjestyksessä Katusähly- ja Pistemestari-turnausjärjestäseurat. Tällä kertaa on esittelyvuorossa Nokian KrP.

Nokian KrP on varsin tunnettu suomalainen salibandyseura, jonka edustusjoukkue pelaa kotoisassa Salibandyliigassa. Junioreita seuralla on jokaisessa ikäluokassa ja määrällisesti heitä on tällä hetkellä noin nelisen sataa. Seuran kenties tunnetuimmat hahmot ovat miesten edustusjoukkueen Henri Johansson, sekä nuorten maajoukkueen vastikään MM-kultaan johdattanut valmentaja Heikki Luukkonen.

Seura on järjestänyt turnauksen kahdesti aiemmin, mutta nyt sitä halutaan laajentaa aiemmista kerroista. Mukana on nyt myös Pistemestari-turnaus, joka järjestetään etenkin siitä syystä, että kynnys madaltuu osallistua tapahtumaan sellaisessa tapauksessa, jos ei ole saanut omaa joukkuetta kasaan.

Pistemestari-turnaukseen osallistuu myös Nokian KrP:n edustusjoukkueen pelaajia, joten kannattaa todella osallistua ja pelata liigatähtien rinnalla tai heitä vastaan!

Turnaus pelataan Nokian keskustassa, Pirkkalaistorilla, joten tiedossa on varmasti hyvät perjantai-illan väännöt, joita seurannee varsin mukava määrä ihmisiä. Ilmoittautumisaikaa on aina ensi viikon torstaihin 2.7. saakka ja turnaus itsessään pelataan perjantai-iltana 3.7. Nyt ei muuta kuin jengi kasaan ja pelaamaan, sillä tämän jälkeen kiertue ei enää Pirkanmaalla pysähdy!

Ilmoittautuminen Nokian turnaukseen: http://nokian-krp.com/uutiset/Katusahlya-Nokialla/

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli