Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 13: Hatsina

Salibandyliitto esittelee järjestyksessä Katusähly- ja Pistemestari-turnausjärjestäseurat. Tällä kertaa on vuorossa Hatsina, Mikkelistä.

Julkaistu 18.6.2015 10:49

Katusählyn SM-kiertueen kesäkuu päättyy Mikkeliin sunnuntaina 28.6. Prisman parkkipaikalla järjestettävää turnausta isännöi Urheiluseura Hatsina.

Urheiluseura Hatsina on vuonna 1979 perustettu palloiluseura. Seura perustettiin aktivodakseen Emolan alueen nuoria liikuntaan sekä mahdollistamaan paikallisten nuorten miesten jääpalloharrastus kilpatasolla. Menestynein laji seuran historiassa on kuitenkin maahockey, jossa naisten joukkue on saavuttanut useita SM-mitaleita.

Salibandy tuli seuran toimintaan mukaan vuonna 2001, kun miesten edustusjoukkue aloitti toimintansa. Edustusjoukkueen menestys poiki kiinnostusta myös junioritoimintaa kohtaa. Vuonna 2006 perustettiin ensimmäiset poikajoukkueet ja kahta vuotta myöhemmin aloitettiin seurassa myös nais- ja tyttösalibandytoiminta. Tällä hetkellä seurassa on lähes 450 pelaajaa.

Katsählykiertueella Hatsina on suhteellisen uusi turnausisäntä, mutta viime vuoden 32 joukkueen turnaus kertoo omaa kieltänsä sekä seuran kyvyistä, että alueellisesta innostuksesta katusählyäkohtaan.

Ilmoittautuminen Mikkelin turnaukseen (28.6. mennessä): http://www.hatsina.net/tapahtumat/katusahlytour/ilmoittautuminen-4
Lisätietoja turnauksesta: http://www.hatsina.net/tapahtumat/katusahlytour/turnauskutsu

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.