Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 10: Saturday Night Symmetrik

Katusählykiertueen turnausjärjestäjät esitellään Salibandyliiton toimesta. Tällä kertaa vuorossa on Tampereella turnauksensa järjestävä Saturday Night Symmetrik.

Sarturday Night Symmetrik on yhden joukkueen seura, joka aloitti toimintansa Sisä-Suomen kutosdivarissa kaksi kautta takaperin. Kummallakin kaudella joukkue on juhlinut sarjanousua ja näin ollen Saturday Night Symmetrik pelaa ensi kaudella nelosdivisioonassa.

Seura järjestää turnauksen toista kertaa ja pyrkii laajentamaan osallistumismäärää viime kesän turnauksesta entisestään. Turnaus oli jo viime kesänä varsin onnistunut ja menoa ja meininkiä on tänäkin vuonna takaamassa taustalla pauhaava musiikki, sekä kioski, josta tarjoillaan virvokkeita kahvista, makkarasta ja limuista lähtien.

Turnaus pelataan siis sunnuntaina 14.6. Tampereen Koulukadun kentällä ja siihen voi ilmoittautua sunnuntaihin 7.6. mennessä! Ei siis muuta kuin ilmoittautumaan Tampereen ainoaan katusählykiertueen osakilpailuun ja nauttimaan rempseästä kesämeiningistä!

Ilmoittautuminen Tampereen turnaukseen: https://www.facebook.com/events/852872144782278/

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli