Kesäkiertuetapahtumista apua seurojen varainhankintaan

Salibandyliiton kesäkiertueiden osaturnausten järjestelyvastuuta voi hakea 23.2. asti. Katusählyn rinnalle lanseerataan tänä vuonna myös Pistemestarikiertue.

Julkaistu 12.2.2015 09:53

Katusähly on Salibandyliiton perinteinen kesätuote, jonka suomenmestaruuksista mitellään tulevana kesänä jo 20. kerran. Mestaruudet ratkotaan Kampin Narinkkatorilla, Helsingissä 29.8., jonne selviävät Katusählykiertueen turnausten voittajajoukkueet.

Perinteisen Katusählykiertueen rinnalle lanseerataan tänä vuonna Pistemestari-kiertue, jonka välierätapahtuma pelataan Katusählyfinaalien yhteydessä 29.8. ja finaali Naisten MM-kisojen avajaisviikonloppuna joulukuussa. Pistemestarissa yksilö tavoittelee menestystä joukkuemenestyksen perusteella. Turnauksiin osallistutaan yksilönä ja jopa 32 yksilön turnauksen voi järjestää vain 90 minuutissa. Salibandyliitto tarjoaa turnausjärjestäjille valmiit turnauskaaviot eri pelaajamäärille.

Katusähly- ja Pistemestariturnauksia voivat järjestää kaikki Salibandyliiton jäsenseurat. Seura perii osallistujilta osallistumismaksun. Turnauksia voi järjestää joko yhdessä tai erikseen.

Tulevana kesänä tapahtumissa kiertää kiertuepromoottori, jonka tärkeimpänä tehtävä on kiertueiden viestinnän tehostaminen. Kiertuepromoottorin palkkaaminen tehostaa myös turnausten kalustotukea viime vuodesta ja mahdollistaa kaluston jopa 20 tapahtumaan. Kalustotuki tarkoittaa kaukaloita, maaleja, kumppaninäkyvyyksiä sekä mahdollisesti oheistoimintaapistettä. Salibandyliiton tuki on seuroille maksutonta.

Turnausten järjestäjävastuuta voi hakea 23.2. saakka. Hakemukset käsittelee ja lisätietoja antaa Salibandyliiton harraste- ja tapahtumakoordinaattori Janne Bruun (janne.bruun(at)floorball.fi, 040 052 9036)

Hakulomake ja tarkempi konseptiesittely löytyvät Floorball.fi:n Katusähly-sivuilta.

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.