Katusählykesä alkaa 21.5. Pornaisissa

21. Katusählykiertue starttaa Light Ironin turnauksesta, Pornaisista lauantaina 21.5. Turnauksessa on sarjoja myös perheen pienemmille pelimiehille ja -naisille

Julkaistu 12.5.2016 07:28

Nyt se alkaa! Nimittäin kesän 2016 Tupla-Katusähly.

Ensimmäinen turnaus pelataan lauantaina 21.5. Pornaisten Yhtenäiskoulun piha-alueella. Turnauksen järjestää Light Iron, joka on järjestelyvastuussa ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan. SM-kiertueen sarjojen (miehet, naiset, sekasarja, firmasarja, 00-pojat ja 00-tytöt) lisäksi turnauksessa järjestetään sarjat myös nuoremmille junioreille 7-vuotiaista lähtien.

Turnaus on osa Pornaisten kevätkarnevaaleja, joka tuo lähiympäristöön myös paljon muuta tapahtumaa. Päivä huipentuu hiphop-artisti Uniikin keikkaan.

Turnaukseen ilmoittautuminen: Statbeat.com

Kiertueohjelma ja lisää Katusählykiertueesta: floorball.fi/katusahly

Lisää turnauksesta: Light Iron

light_iron_logo_lila.jpg

Light Iron ry on perustettu vuonna 1990 ja toimii Pornaisissa tarjoten mahdollisuuden harrastaa salibandyä omalla paikkakunnalla. Seura on ensisijaisesti keskittynyt juniori-ikäisten salibandyharrastuksen ylläpitämiseen ja tukemiseen, mutta tarjoaa myös aikuisille mahdollisuuden lajin harrastamiseen.

Tällä hetkellä Light Ironissa toimii kymmenisen tyttö- sekä poikajoukkuetta sekä kaksi senioritason joukkuetta - naisten joukkue pelaa 3.divisioonassa ja miesten joukkue 4.divisioonassa. Seura järjestää myös kerhotoimintaa pienimmille sekä kuntosählyä kaiken ikäisille.

Light Iron on pieni seura ja kaikki työ tehdään alusta loppuun vapaaehtoisvoimin: valmentajat, joukkueen johtajat, huoltajat, toimihenkilöt sekä tietysti vanhemmat kaikki yhdessä luotsaavat joukkueitaan mahdollisuuksiensa mukaan.

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.