Katusähly - Tuuri

Katusählykiertueen promoottori Vilma Pekkala kertoo katusählytapahtumien fiiliksiä ja tunnelmia. Viime viikonloppuna katusählyä pelattiin Tuurissa, jossa myös promoottori oli mukana!

Katusählyä pelattiin viime viikonloppuna Etelä-Pohjanmaalla, Tuurissa. Tuurissa riitti porukkaa niin karavaanareista, kaupustelijoihin, kuin tivolin hurjastelijoista tarjoushaukkoihin. Lauantaina Kyläkaupassa näkyi myös tavallista enemmän shortsiasuisia sählymailat käsissään kulkevia asiakkaita, sillä katusählykansa oli valloittanut Vesa Keskisen markit ja osan valtavasta parkkipaikka-alueesta. 

Kesän ainoana tapahtuman rakentaminen aloitettiin jo edellis iltana suurilukuisen talkooporukan voimin. Kun laidat oli kasattu ja teltat pystytetty jäi osa talkooporukasta vielä lätkimään pelikentille palloa ja hiomaan taktiikat valmiiksi tulevan päivän pelejä varten. Aamulla vielä yksityiskohdat kuntoon ja pelit olivat valmiita alkamaan! Pelit pelattiin neljällä kentällä ja noin kolmenkymmenen joukkueen voimin. Päivä oli lämmin ja aurinko paistoi! Pelien ohella toimintaa riitti tuttujen näkemisestä, kavereiden kanssa hengailusta, erilaisista skabailuista sekä Loiste Energian teltan antimista. Loiste Energian teltalta löytyi iloisten työntekijöiden lisäksi magneetti tikkataulu, jossa parhaat heitot palkittiin tuotepalkinnoilla, sekä kuntopyörä, jota polkemalla sai ladattua kännykän akun. Tikanheiton lisäksi turnauksessa skabailttin mm. Tupla energiapatukan pomputuksesta, heittokilpailusta ja nopeuskilpailusta. 

Voittaneet joukkueet saivat palkinnoksi mitalit kaulaan, pokaalin ja finaalilipun Helsinkiin! Viimeisten finaalien jälkeen tapahtuma purettiin vauhdilla pakettiin. Päivä Tuurissa oli onnistunut. Kentillä nähtiin salibandyn tähtiä, hiipuneita tähtiä, lajin intohimoisia harrastajia ja lajitaitureita. Turnauksessa piipahti myös Tuurin tv-sarjastakin tuttu tarjoushaukka haistelemassa katusählytunnelmaa. Päivä Tuurissa sujui loistavasti ja hyvällä kesäisellä fiiliksellä!

IMG_20160729_200546.jpg
IMG_20160730_104551.jpg
IMG_20160730_102032_1.jpg
IMG_20160730_110947.jpg
IMG_20160730_154125.jpg
lento.jpg

Ensi lauantaina kiertue matkaa kohti Lounas-Suomea ja Suomen kesäkaupunkia Turkua! Hyvää viikon jatkoa kaikille! 

Katusählyterveisin, 
Vilma Pekkala
Kiertuepromoottori
 

Jaa artikkeli