Katusähly - Kuopio

Katusählykiertueen promoottori Vilma Pekkala kertoo katusählytapahtumien fiiliksiä ja tunnelmia. Viime viikonloppuna katusählyä pelattiin Kuopiossa, jossa myös promoottori oli mukana!

Viime lauantaina katusählyä pelattiin Kuopiossa. Launtai aamuna satama täyttyi laivojen lisäksi pelikaukaloista ja hyväntuulisesta katusählykansasta! Päivä startattiin aamulla aikaisin suurilukuisen talkooporukan voimin. Viisi kenttää, teltat ja muut oheisrakennelmat valmistuivat vauhdilla ja aikaa jäi kenttien testailuun ja kahvikupposeen ennen kuin pelit vihellettiin käyntiin aamu yhdeksältä. Päivän aikana pelattiin yli sata ottelua 43 joukkueen kesken. 

Kuopiossa sää oli sateinen ja tuulinen. Fiilis pysyi kuitenkin koko päivän korkealla ja pelit olivat täynnä vauhtia ja liikunnan iloa. ”Ei me sokerista olla” tuumasi yksi jos toinenkin pelaaja. Kuopiossa on järjestetty katusählyturnauksia jo vuosia. Jo monet vuodet sää on ollut poikkeuksellisen hyvä, aurinkoa ja lämpöä on riittänyt ja paljon. Välillä on nähtävästi oltava yksi viileämpi vuosi välissä. Järjestelyt toimivat kuitenkin loistavasti ja kaikki sujui niinkuin pitikin.

Pelien lisäksi päivän aikana riitti toimintaa mm. skabailuista ja Loiste Energia teltan antimista. Loisteen teltalta löytyi iloisten työntekijöiden lisäksi magneetti tikkataulu, jossa parhaat heitot palkittiin tuotepalkinnoilla, sekä kuntopyörä, jota polkemalla sai ladattua kännykän akun. Tällä kertaa skabailtiin Tupla energiapatukoista nopeuskilpailuiden ja Tuplan pomputuksen myötä. Tuplan pomputuksessa oli Tuplasti energiaa, sillä pomputtelua testattiin myö pareittain. Yllättävän haastavaa, vaikka kyllä se lähtikin sujumaan hienosti pienen harjoittelun jälkeen!

Kaiken kaikkiaan päivä Kuopiossa sujui mahtavasti! Järjestelyt toimivat loistavasti, tunnelma oli iloinen ja kaikilla näytti olevan hauskaa sateesta huolimatta!

p.jpg
kk.jpg
IMG_20160813_125602.jpg
IMG_20160813_122346.jpg
IMG_20160813_103230.jpg
14017911_1072905659412866_264381799_n.jpg

Ensi lauantaina katusählykiertue matkaa kohti viimeistä osaturnaus etappiaan, Lahtea! Ilmoittautumisaikaa on vielä keskiviikkoon saakka! Hyvää viikon jatkoa kaikille!

Katusählyterveisin,
Vilma Pekkala
Kiertuepromoottori 

Jaa artikkeli