Eskarisäbähaku auki

Eskarisäbän tukihaku on avattu. Salibandyliiton seurat voivat hakea tukea 5-6-vuotiaiden lasten salibandytoiminnan käynnistämiseen. Nyt auennut Eskarisäbähaku on järjestyksessään neljäs. Tukea voi hakea maaliskuun loppuun saakka.

Julkaistu 12.3.2020 13:52

Salibandyseuroja kannustetaan Eskarisäbän kautta tarjoamaan lajia jo alle kouluikäisille lapsille. Vanhemmat etsivät lapsilleen harrastusta juuri kouluiän kynnyksellä. Salibandy haluaa olla yksi laji, mikä on tarjonnassa mukana. – Seurat ovat innostuneet mukavasti käynnistämään Eskarisäbäkerhoja ympäri Suomen, kertoo pelaamisen kehittäjä Eeva Welling.

Seura voi toteuttaa tutustumistapahtuman eskarilaisille joko päiväkodin yhteydessä tai erikseen tapahtumapäivänä läheisellä liikuntahallilla. Eskarilaiset pääsevät tapahtumassa tutustumaan palloon ja mailaan ja tietysti pelaamaan. On tärkeää, että tapahtuman jälkeen seurat huolehtivat, että Eskarisäbäkerhot käynnistyvät. Tutustumistapahtumien tehtävä on markkinoida Eskarisäbäkerhoja.

Seurat voivat hakea taloudellista tukea Eskarisäbätapahtumaan. Taloudelliset tukimuodot ovat:
Varustepaketti
Ohjaajapalkkiot
Kuljetuskustannukset
Salikulut

Hakulomake

Kuva: Miia Liimatainen

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.