Eskarisäbä liikutti Riihimäellä

Julkaistu 7.2.2018 13:00

RSS Panthers järjesti Eskarisäbäpäivän Riihimäellä. Riihimäen Urheilutalolle oli kokoontunut vajaa sata eskarilaista tutustumaan salibandyyn.  -Voisiko tällaista olla joka päivä, kuului yhden iloisen eskarilaisen suusta.

Eskarisäbäpäivä talkoovoimin

RSS Panthers järjesti Eskaritapahtuman täysin talkoovoimin, seuralla ei ole palkattua työntekijää. Seuralla on aktiivisia ja innokkaita vapaaehtoisia ja he organisoivat tapahtuman. -Eihän tässä aina meinaa tunnit vuorokaudessa riittää, mutta nyt, kun näkee lasten riemun, niin se palkitsee, kertoo yksi puuhahenkilöistä, Tuula Lehto.

Riihimäen Eskarisäbä on osa Salibandyliiton Eskarisäbä-hanketta, minkä tavoitteena on tarjota lajiin tutustumista jo ennen kouluikää. Paikallinen seura toteuttaa tapahtuman ja Salibandyliitto tukee sitä muun muassa varustepaketein ja materiaalein.

Kivaa osallistujilla tuntui olevan, hallissa oli aikamoinen meteli, kun eskariryhmät kannustivat omia pelaajiaan. Tapahtuman jälkeen hallilta poistui punaposkisia ja iloisia eskarilaisia.

Riihimki1.JPG

https://salibandy.fi/pelaaminen/eskarisaba/

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.