Uusia ikäluokkavalmentajia 2002-pojille

Julkaistu 21.4.2015 16:34

Ilja Pantzar nimitettiin aikaisemmin 2002-syntyneiden poikien vastuulliseksi ikäluokkavalmentajaksi. Nyt valmentajatiimiä on täydennetty kolmella nimellä. Juhani Skyttä, Antti Kalske ja Janne Juntto ovat jatkossa osa tiimiä

Juhani Skyttä  palaa Ilja Pantzarin tavoin pelaajapolulle ikäluokkavalmentajaksi. Aikaisemmin hän on toiminut 1995- syntyneiden ikäluokkavalmentajana. Kalske toimii GrIFK:n 2002-syntyneiden poikien valmentajana ja aloittaa Salibandyliiton pelaajapolulla. Janne Juntto toimii puolestaan SB Urbansin nuorisopäällikkönä ja on myös ensimmäistä kertaa pelaajapolulla valmentajana.

- On todella hienoa saada osaavat valmentajat mukaan pelaajapolkutoimintaan. Tiimi on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Uskon, että tämä tiimi tulee palvelemaan ikäluokan pelaajia ja seuravalmentajia todella laadukkaasti ja avoimin mielin, toteaa pelaajapolun vastuuhenkilö valmennuskoordinaattori Lasse Eriksson.

Kaikkien valmentajien sopimuskausi on kolme vuotta ja ne alkavat virallisesti 1.8.2015. Ennen sitä tiimi kokoontuu 2001-syntyneiden poikien Pikku Pohjola-leirille 9.-10.5.2015 Eerikkilän urheiluopistolle.

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.