Yli 2000 katsojaa todisti Classicin ennätysvoittoa

Classic nappasi 2141 katsojan edessä 19. perättäisen voittonsa, mikä on liigan uusi ennätys.

Tampereella nähtiin tänään kunnon salibandysirkus, kun komeasti 2 141 katsojaa näki mestari Classicin kaatavan kotikaukalossaan Seinäjoen Peliveljet peräti 11-2. Voitto oli Classicille yhdeksästoista perättäinen, mikä on uusi Salibandyliigan ennätys.

Juuri ja juuri kolmen viisikon voimin Tampereelle saapunut SPV jäi mestarien jalkoihin heti alusta, kun Classic takoi taululle kymmenessä minuutissa 4–0-johdon. Juuso Keskinen osui vieraiden avausosuman toisen erän alussa tilanteessa 5-0, mutta sen jälkeen jatkettiin taas isäntien puhkoessa tarkoilla syötöillä SPV:n seisovaa puolustusta. Lassi Vänttinen laukoi Classicin maaleista kolme, ja Jussi Piha keräsi kolme syöttöpistettä.

Esa Takalon ottelukuviin

Tiistain toisessa ottelussa Happee antoi Turussa myrskyvaroituksen kaatamalla TPS:n 7-1. Tasalukemiin 1-1 päättyneen avauserän jälkeen Happee repi eroa toisessa, ja TPS:n kiri katkesi viimeistään Olli Laineen ulosajoon seitsemän minuuttia ennen loppua. Kaapo Savinainen iski Happeen maaleista kaksi, Petri Kauko sekä Jami Manninen kirjauttivat tehot 1+1.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla SB Welhot – Nokian KrP ja EräViikingit – Steelers.

Kuvat: Esa Takalo