Westend Indians juhlii historiallista derbyvoittoa

Westend Indians ja Esport Oilers kohtasivat kauden ensimmäisessä paikallisottelussa keskiviikkoiltana Otaniemessä. Joukkueet tarjosivat salibandyviihdettä koko rahan edestä, sillä kumpikin joukkue kävi johtoasemassa ottelussa ja maaleja iskettiin tasatahtiin ottelun puolivälin jälkeen. Lopulta Indians voitti Oilersin ensimmäisen kerran Salibandyliigan historiassa lukemin 8-7.

Ennen illan ottelua Indiansilla oli plakkarissa vain kaksi voittoa ja tasapeli. Peliesitykset ovat kuitenkin antaneet odottaa parempiakin tuloksia otteluista ja nyt joukkue onnistui kääntämään tiukan pelin voitokseen. Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoi, että isoin juttu oli kuitenkin henkisellä puolella päästä irti isoveli-pikkuveli-asetelmasta.

– Olen todella ylpeä siitä taisteluilmeestä, mikä joukkueella tänään oli. Kaikki antoivat varmasti sen 100% itsestään tähän peliin. Ensimmäinen ja tärkein teema tähän peliin oli, että ei olla enää poikia miesten pelissä ja saadaan turha vastustajan ylikunnioittaminen pois, siinä onnistuttiin. Se oli vielä tärkeämpi asia kuin ne kaksi pistettä, jotka nekin äärettömän tärkeät, totesi Laurikainen ottelun jälkeen.

Lue lisää Indiansin sivuilta

Katso ottelun maalit

Katso ottelun lehdistötilaisuus

Lue Hufvudstadsbladetin juttu ottelusta

Kuva: Joni Winsten

Jaa artikkeli