Viikingit ja Erä puhtaalla pelillä, TPS:lle kauden avauspisteet

Helsinkiläiset Viikingit ja Tapanilan Erä nappasivat kauden toiset voittonsa kun Salibandyliiga jatkui tänään kolmella ottelulla. Viikingit kaatoi kotonaan NST:n 5-3 ja Erä Westend Indiansin 12-8. TPS avasi pistetilinsä lyömällä kotonaan Rauman SalBan 7-3.

Helsingin Pasilassa NST nousi kahden maalin takaa tuntumaan ja piinasi ennakkosuosikkia kunnes Niclas Meyer nosti tyhjiin Viikinkien viidennen osuman tehot 1+2 merkkauttaneen Miko Kailialan syötöstä.

Tapanilan Erän Joensuusta pestaama Perttu Puska nakutteli avauskierroksella hattutempun M-Teamin verkkoon, ja tänään tahti vain parani kun Puska teki kaksi ja syötti kolme maalia Indiansia vastaan. Ottelun parhaana palkittu Erä-puolustaja Janne Salonen kirjautti 2+1. Indiansin maaleista laukoi Mikael Sievänen kolme.

Turussa SalBa nousi vielä ottelun puolivälissä tasalukemiin 3-3, mutta sitten mustavalkoiset menivät menojaan. Waltter Mahlberg ja Artis Raitums laukoivat TPS:lle kaksi maalia mieheen.

Kaksi voittoa kahdesta ottelusta on Erän ja Viikinkien lisäksi Classicilla.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla M-Team – OLS ja SPV – Koovee.

Kuva: Juhani Järvenpää