Uusi yleisöennätys kruunasi hurjan salibandysunnuntain!

SPV ja Ville Kuusela varastivat kaikkien aikojen kirillään salibandysunnuntain, mutta kaukalossa kiisivät muutkin. NST ja Joutsenon Kataja vetivät Lappeenrannan Urheilutalolle Naisten Salibandyliigan runkosarjan uuden ennätysyleisön, ja miesten pääsarjaa pelattiin Seinäjoen lisäksi Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä.

Naisten Salibandyliigan uusi ennätysyleisö 1027 katsojaa seurasi naisten historiallista paikallisottelua NST – Joutsenon Kataja. Otteluun oli NST:n yhteistyökumppanien ansiosta vapaa pääsy. Kaukalossa mestarisuosikkeihin lukeutuva NST kuritti liiganousijaa maalein 10-1.

Salibandyliigassa Happee palasi sarjakärkeen kaataessaan kotonaan OLS:n 11-5. Kapteeni Petri Kauko merkkautti peräti kuusi maalisyöttöä, ja Peter Kotilainen sekä Veli-Matti Hynynen pommittivat kumpikin hattutempun.

Viikingit palasi voittojen tielle lyömällä Tampereella Kooveen 7-5 Tero Tiitun, Jere Oksasen ja Kevin Söderlingin laukoessa kaksi maalia mieheen. Illan tehokkain oli kuitenkin Kooveen Mikko Immonen saldolla 3+1.

Eilen kauden avausvoittonsa napannut M-Team kolahti tänään tylysti maan pinnalle taipuessaan kotonaan Oilersille maalein 2-10. Sylvester Raikamo latoi espoolaisille neljä maalia, Markus Bollström kahmi 2+3 ja Casper Pfitzner 1+3.

Happee ja Classic ovat yhä ilman tappioita mutta ottelun enemmän pelannut kärki Happee menettänyt yhden tasapelipisteen. Hännillä Nokian KrP ja M-Team ovat kahdessa pisteessä.

Pistepörssin kärjessä Happeen Peter Kotilainen (17+10) on kiskaissut kuuden pisteen kaulan Classicin Eemeli Saliniin (12+9).

Kuva: Markku Taurama

Jaa artikkeli