TPS ja Westend Indians hakivat täydet pisteet Tampereelta

Viime kevään pronssijoukkue Nokian KrP koki jo kauden kolmannen tappionsa.

Salibandyliigan viime kevään pronssijoukkue Nokian KrP hävisi syksyn kolmannenkin ottelunsa, kun TPS vei pisteet Turkuun maalein 5-4. Maanantain toinenkin ottelu päättyi Tampereella vierasvoittoon Westend Indiansin lyödessä Kooveen 5-3.

Vielä avauserässä Nokian KrP kykeni tasoittamaan kahdesti TPS:n johdon, mutta toisessa turkulaiset karkasivat kahden maalin karkumatkalle. Minuuttia ennen loppua isäntien Morics Krumins kykeni kuudella viittä vastaan kavennukseen, vaan tasoitukseen saakka ei aika riittänyt. Kahden maalin Krumins sekä TPS:n Miko Kailiala (2+0) ja Mikko Hautaniemi (1+1) olivat illan kahden pisteen onnistujat.

Westend Indians rakensi ensimmäiset kaksi liigamaaliaan laukoneen Kevin Nylundin johdolla kahdessa erässä 5–0-johdon, jota Koovee päätösjaksolla kuroi kiinni. Matias Lintula, Teemu Suomalainen ja ensimmäisen pääsarjaosumansa lingonnut Ristomatti Lummikko nostivat isännät lukemiin 3-5, mutta väärästä vaihdosta otettu jäähy kolme ja puoli minuuttia ennen loppusummeria tylsytti Kooveen kirin.