TEHO Sport Suomen Cupin finaali odottaa - SSV pudottanut jo kaksi liigajoukkuetta

Salibandyn TEHO Sport Suomen Cup 2014 – 2015 huipentuu sunnuntaina 25. tammikuuta Helsingin Jäähallissa. Ratkaisujen näkeminen ei jää ainakaan hinnasta kiinni, sillä ennakkolippu irtoaa kuudella eurolla! Lipunmyynti on alkanut Lippupalvelussa. Miesten loppuottelussa kohtaavat klo 16 viime vuoden finalistit Classic ja SSV.

Viime vuoden finaalin katkerasti jatkoajalla Classicille hävinnyt SSV on tämän vuoden matkallaan pudottanut jo kaksi liigajoukkuetta eli SPV:n ja TPS:n. Näin SSV:n juna on puksuttanut:

Viidenneltä kierrokselta cuphulinaan heittäytynyt SSV kohtasi ensimmäisenä keravalaisen Divarin Blackbirds Unitedin, joka ei vielä kyennyt haastamaan Viikinkejä tosissaan. SSV johti jo kymmenen peliminuutin kohdalla 4-0 ja voitti lopulta 13-2 peräti 14 pelaajan merkkautettua tehopisteitä. Laukauksia pääsivät torjumaan sekä Santtu Strandberg että Paolo Keinänen. Blackbirdsin maalintekijät olivat Jyri Laine  ja Tommi Kokkonen.

SSV:n helpot pelit Cupissa loppuivat yhteen, sillä heti toiseksi vastustajaksi saapui Pasilaan itse Seinäjoen Peliveljet. Avauserässä johti peliä kahdella maalilla SSV ja toisella tauolla SPV, mutta Pasi Laitilan kaksi maalia päätöserässä merkitsivät ratkaisun siirtymistä jatkoajalle. Siellä kumpikin joukkue joutui tappamaan yhden kahden minuutin jöäähyn, mutta ratkaisu syntyi viidellä viitä vastaan kun Juho Järvinen – kukapa muu – napautti SSV:n jatkoon Kimmo Kinnusen syötöstä ajassa 68.14.

Myös SSV joutui hakemaan finaalipaikkansa Turusta, jossa sen haastoi edellisellä kierroksella Happeen pudottanut TPS. Nöyrä peli oman pään kautta ja ex-tepsiläiset maalintekijät osoittautuivat voiton avaimiksi kun Markus Olkkonen sekä Mikael Lax laukoivat Viikingeille avauserässä kahden maalin johdon ja Eero Jalon kavennuksen jälkeen Miko Kailiala tinttasi tyhjiin lopullisen 3-1-niitin.

SSV on nipsutellut tämän kauden TEHO Sport Suomen Cupin kolmessa ottelussaan 23 maalia, ja tehomiehiksi ovat nousseet Miko Kailiala (4+1) sekä Kimmo kKnnunen (1+4). Neljä cup-pistettä ovat koonneet Tuomas Nylander (3+1), Juho Järvinen (3+1), Markus Olkkonen (2+2), Pasi Laitila (2+2) ja Niclas Meyer (2+2).

TEHO Sport Suomen Cupin yksittäisten otteluiden tulokset ja tilastot

Finaalihuipentuman ottelut pelataan Helsingin jäähallilla seuraavasti:

Klo 10.30 Miesten haastajafinaali: PoNoVo II – Sastamalan Woima
Klo 13.00 Naisten finaali: SB-Pro – Classic (YLE)
Klo 16.00 Miesten finaali: SSV – Classic (YLE)
Klo 19.00 Miesten pikkufinaali: KeLy – FBC Turku

Pääsylippujen hinnat:

Tapahtumalippu ennakkoon 6 € huomaa edullinen hinta!
Tapahtumalippu ovelta Aikuiset 12 €
Tapahtumalippu ovelta Lapset (alle 5v.) / Opiskelijat/Eläkeläiset 10 €
 
Perhelippu ennakkoon 16 € (neljä lippua/sisäänpääsyä)
Perhelippu ovelta 30 € (neljä lippua/sisäänpääsyä)
 
Huomaa salibandyjuniorin erityisetu!

Volkswagen tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille juniori-ikäisille lisenssin lunastaneille pelaajille (käytännössä vuonna 1995 tai myöhemmin syntynyt tyttö ja vuonna 1994 tai myöhemmin syntynyt poika). Edun saa lunastettua näyttämällä mobiililisenssin kautta aukeavaa ”mukavaa matsia” –sivustoa (säbäwebissä). Ne juniorit joilta ei löydy älypuhelinta voivat tulostaa sivun ennakkoon täältä.

Jaa artikkeli