TEHO Sport Suomen Cup tiivistyy - puolivälierien parit arvotaan keskiviikkona

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin 5. kierroksen otteluista on nyt pelattuna viisi ja pelaamatta vielä kolme. Puolivälierien otteluparien arvonta suoritetaan keskiviikkona 4.11. klo 13.00 Salibandyliiton toimistolla.

Suomen Cupin 5. kierroksen ottelut:

Tiikerit – Classic 1 – 14
Viikingit – Erä 9 – 5
O2JKL – Santas United 9 – 6
Merikoski SBT – LaSB 3 – 11
Steelers – NJ 15 – 6

ÅIF – NST 3.11. klo 19:00
Indians – Pisaba 8.11. klo 15:00
SPV – Happee 10.11. klo 18:30

Puolivälierien (6. kierroksen) pelien runkopelipäivä on 22.11.

TEHO Sport Suomen Cupin haastajafinaaliin selvisivät KU-68 (4. div) ja Spartak JNS (4. div)

Pikkufinaalissa pelaavat pisimmälle edenneet 2.-6. divisioonan joukkueet. Toistaiseksi puolivälieriin saakka on yltänyt O2JKL (2. div). Pisaballa (2. div) on toisena joukkueena tähän vielä mahdollisuus.

Mikäli Pisaba etenee puolivälieriin, lunastaa se samalla paikan pikkufinaaliin, ellei sitten selviä Cupin finaaliin saakka. Mikäli Pisaba ei etene puolivälieriin, vertaillaan toista pikkufinaalijoukkuetta haettaessa 5. kierrokselle selviytyneitä 2. divisioonan joukkueita siten, mikä on pudottanut putoamistaan edeltävällä kierroksella (4. kier). korkeamman sarjatason joukkueen.

Mikäli useampi joukkue on pudottanut 4. kierroksella saman sarjatason joukkueen, vertaillaan 3. kierrosta. Mikäli yhä useampi joukkue tässä tasoissa, vertaillaan joukkueiden menestystä 2. kierroksen lohkossa. Mikäli Pisaba ei etene cupin puolivälieriin, olisi toisena joukkueena pikkufinaaliin menossa Tiikerit, joka on pudottanut sekä 4. että 3. kierroksella 2. divisioonatason vastustajan (Santas Unitedilla 2. ja 3., Merikoski SBT:lla 2. ja 3., Pisaballa 2. ja 4, NJ:lla 3.)

Mikäli O2JKL ja/tai Pisaba etenee Suomen Cupin finaaliin, korvautuvat nämä joukkueet pikkufinaalissa samoin määrittelyin seuraavilla.

Kuva 5. kierroksen ottelusta Viikingit – Erä: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli