Tampereen tornado ei hidastu - kahdeksas uhri löytyi Vantaalta

Tampereen Classicille ei löydy Salibandyliigassa pysäyttäjää. Sarjan ainoa puhtaan pelin joukkue nappasi tänään jo kahdeksannen perättäisen voittonsa kun ennen tätä vain kerran hävinnyt Tapanilan Erä kumarsi kotikaukalossaan peräti 2-9.

Classic iski Vantaan Energia Areenalla voittoon riittäneet maalit 14 minuutissa Sami Johanssonin, kahdesti osuneen Lassi Vänttisen ja Niko Juholan tulittaessa Erän maalissa aloittaneen Markus Laakson vaihtoon. Pelin keskiosan Classic veti henkeä, mutta ottelun viimeisellä kympillä Erän verkko pöllysi vielä neljästi. Lassi Vänttinen nousi kolmella maalillaan illan ykköspyssyksi Mikko Leikkasen säestäessä tehoilla 1+2.

Seuraavan kerran Classicin voittoputkea nyrhitään perjantain paikallisottelussa Kooveen vieraana.

Kuva: Juhani Järvenpää