Superfinaalin lipunmyynti alkaa 11. syyskuuta

Julkaistu 8.9.2016 10:51

Salibandykauden yhteinen huipentuma Superfinaali, järjestetään toista kertaa Suomen parhaissa puitteissa Hartwall Arenalla 22. huhtikuuta ensi keväänä.

Lipunmyynti alkaa sunnuntaina

Superfinaalin lipunmyynti avataan virallisesti Suomi-Ruotsi-maaotteluiden yhteydessä sunnuntaina 11.9. Lippujen hinnoittelu kannustaa hankkimaan pääsyliput tapahtumaan ajoissa.

Miesten ja naisten Suomen mestaruudet ratkaistaan finaalisarjojen sijaan yhdessä finaaliottelussa viime vuoden tapaan.

Superfinaaliin edullisimmillaan 17 eurolla

Superfinaalin lipunmyynti rakentuu useammasta hintaportaasta ja early bird -hinnoittelu kannustaa olemaan liikkeellä hyvissä ajoin.

Tapahtumapäällikkö Janne Bruunin mukaan salibandy haluaa olla - vanhaa slogania myötäillen - Peli meille kaikille, myös katsojille. Tämä on huomioitu myös lippujen hinnoittelussa.

- Monellakaan perheellä ei ole varaa maksaa satoja euroja yhdestä tapahtumasta - olkoon se sitten miten laadukas tapahtuma tahansa. Olemme tuoneet tapahtumamme hinnoitteluun useampia hintaportaita, jotka palkitsevat ajoissa lippunsa ostaneet. Lisäksi seuroilla on mahdollisuus edullisempien lippujen ostamiseen ja varainhankintaan, hän kertoo.

- Pääsylippujen hinnoittelussa erityisesti perheet on huomioitu asiakaspalautteen perusteella tarjoamalla mahdollisuus ostaa hyvin edullinen, niin sanottu perhelippupaketti. Neljän hengen lippupaketin ostamalla pääsylipun hinnaksi tulee edullisimmillaan 17 euroa per lippu. Koko päivän maailmanluokan urheiluviihdetapahtumasta tätä voidaan pitää hyvin kohtuullisena hintana, Bruun painottaa.

Katsojapalautteen merkitys huomioitu

Viime kevään Superfinaalin yhteydessä kerätty katsojapalaute sekä jatkuva keskustelu salibandya kuluttavien asiakkaiden kanssa on otettu erityisesti huomioon tapahtumakonseptia suunniteltaessa.

Bruun kertoo, että ensisijaisesti tapahtumaa tehdäänkin urheiluviihteen ja salibandyn ystäville.

- Katsojat tulevat varmasti yllättymään positiivisesti meidän kaikkien yhteisessä huipputapahtumassa, kannustankin ihmisiä ostamaan liput jo nyt.

Superfinaali 2016Ensimmäisessä Superfinaalissa katsojat pystyttiin yllättämään uutuuden viehätyksellä ja taitavasti rakennetuilla show-elementeillä.

- Viime kevään Superfinaali oli kaiken kaikkiaan upea tapahtuma, jolla näytettiin, että salibandy voi olla kokonaisvaltaista urheiluviihdettä. Nyt tapahtuman rakentamisessa on auttamassa katsojien kokemukset edellisestä Superfinaalista. Esimerkiksi jonotukseen ja ruokailuihin liittyviin epäkohtiin halutaan kiinnittää entistä enemmän huomiota, Bruun lupaa.

Salibandyn kautta aikain ensimmäinen Superfinaali kauden 2015-16 päätteeksi oli menestys ja houkutti Hartwall Arenalle yli 10 000 katsojaa keräten samalla positiivista palautetta järjestelyistä. Puitteiltaan Suomen paras areena saa jälleen arvoisensa tapahtuman.

Naisten mestaruuden vei NST Lappeenrannasta ja miehissä voittajaksi pelasi Tampereen Classic.

Pääsylippujen myynti Superfinaaliin tapahtuu Lippu.fi:n kautta.

Lipunmyyntiin tästä (avautuu 11.9.2016).

Kuva: Joni Winsten / Superfinaali 2016

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.