SSV:n alkupaloiksi haukannut SPV herkutteli nyt Tampereella

Seinäjoen Peliveljet nappasi voiton kauden toisestakin ottelustaan Salibandyliigassa kun Classic kaatui kotikaukalossaan Tampereella maalein 10-6. Maanantain toisessa ottelussa TPS ja Tapanilan Erä avasivat Turussa syksyn pistetilinsä 4-4-tasapelillä.

SPV karkasi Tampereella toisessa erässä jo 7-2-johtoon, mutta nukkui päätösjakson alun ja päästi Classicin kirimään tilanteeseen uuden jännitteen. Krister Savonen, Sami Johansson ja Janne Lamminen nostivat kotijoukkueen jo kahden maalin päähän, mutta sitä pienemmäksi ei ero suostunut kuroutumaan. Ensin Tuukka Kiviranta ja sitten illan kolmannellaan Mikko Kohonen iskivät SPV:lle nopeista vastaiskuista Classicin Paul Kotilaisen välillä kaventaessa.
Illan viimeisen niitin vieritti tyhjään Classicin verkkoon Tommi Hakala.

Turussa TPS nousi toisessa erässä tappioasemasta komeilla maaleillaan jo 3-1-johtoon, mutta sitten otti ohjat Sveitsistä Salibandyliigaapalannut Lauri Kapanen, joka oli ehtinyt iskeä Erälle jo ottelun avausmaalin 15 sekunnin kohdalla. Kapasen kaksi maalia ja maalisyöttö nostivat helsinkiläiset tasoihin ja 22 sekunniksi jo johtoon ennen kuin TPS:n Jani Hyytiäisen tasoitus ajassa 49.55 jäi illan viimeiseksi maaliksi.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla Tapanilan Erä – Oilers, Happee – Koovee ja Westend Indians – Nokian KrP.

Kuva Turun ottelusta: Anssi Koskinen