SPV ryösti pisteet EräViikingeiltä

Kolmas erä toi ratkaisevan eron, kun SPV kaatoi vieraissa EräViikingit 5-3.

Seinäjoen Peliveljet vahvisti asemiaan Salibandyliigan kakkospaikalla kaataessaan vieraissa EräViikingit 5-3. Lauantain toisessa ottelussa Welhot kukisti vieraissa rangaistuslaukauksilla Karhut 6-5.

SPV ratkaisi ottelun kolmannen erän alussa, kun Mikko Kohonen ohjasi ensin maalin edestä 3–2-johtomaalin ja perään Jyrki Holopainen laukoi eron kahteen. EräViikinkien Jani Kukkolan kavennus jäi isäntien viimeiseksi, ja loppusekunneilla Tommi Hakala viimeisteli loppunumerot tyhjiin.

Porissa Karhut ja Welhot ehtivät johtaa ottelua vuorotahtiin ennen kuin Welhojen Riku Tuonosen 5–5-tasoitus kaksi minuuttia ennen loppusummeria siirsi ratkaisun varsinaisen peliajan tuolle puolen. Maalittoman viiden minuutin jatkoajan jälkeen siirryttiin rangaistuslaukauskisaan, jossa kuopiolaiset olivat etevämpiä.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan ottelut LASB–Steelers, Happee–Welhot ja OLS–Classic.

Arkistokuva: Juha Käenmäki