SPV nousi jatkoaikavoittoon, Erä yllätti taas Classicin

Salibandyliigan puolivälierät jatkuivat tänään avauskierroksen sävelin kun Happee, SPV, SSV ja Tapanilan Erä ottivat jo toiset voittonsa. Välieräpaikka aukeaa kolmella voitolla.

Illan dramaattisin käänne nähtiin Tampereella, jossa Koovee oli jo tasoittamassa otteluvoittoja johtaessaan toisen erän jälkeen 3-0. Sami Koski, Tommi Hakala sekä Janne Hulmi nostivat kuitenkin suosikit tasoihin, ja jatkoajalla Jukka-Pekka Pelto-Arvo sivalsi ratkaisun Miika Malkamäen lähettämästä kaaripallosta.

Runkosarjassa vasta kahdeksanneksi sijoittunut Tapanilan Erä yllätti sarjakolmonen Classicin toistamiseen viemällä illan ottelun kotikaukalossaan 5-3. Ottelun ratkaisu syntyi viimeisellä kymmenminuuttisella erikoistilanteista kun Lauri Kapanen sivalsi ylivoimalla Erän 3-2-johtoon ja Ilkka Koski sekä Mikko Pasanen muuttivat illan toisilla maaleillaan tasavajaalla tilanteeksi jo 5-2.

Pääkaupunkiseudun derbyssä helsinkiläinen SSV kukisti espoolaisen Oilersin myös sen kotikaukalossa lukemin 6-3. Roni Laasonen laukoi jo seitsemännellä minuutilla Viikingit johtoon, josta se ei enää luopunut. Miko Kailiala oli hattutempullaan Tapiolan tehomies.

Altavastaaja OLS puristi mestari Happeen jo toistamiseen ahtaalle, ja toisen erän lopulla Petri Rantala laukoi oululaiset 3-2-johtoon. Kolmannessa Panu Kotilainen kuitenkin tasoitti, ja avauskohtaamisen voittomaalin tehnyt Jami Manninen uusi temppunsa laukomalla Happeen neljännen ajassa 48.00.