Sinisillä persikoilla juhlavuosi - Asser Jääskeläinen palaa Ruotsista lavalle

Players’ Night päättyy tänäkin vuonna kesäjuhliin Tampereen Tenniskeskuksella. Salibandykansan virallisten kesäjuhlien ykköspuheenaihe on tänäkin vuonna Siniset persikat. Classic-pelureista koostuva Siniset persikat osoittaa, että salibandytaiteilijat ovat myös viihdetaiteilijoita! Ryhmän taiteellinen johtaja, naisten liigakonkari Irja Lahtinen lupaa lavalle taattua Persikka-laatua.

Iltajuhlan juontaa Petri Repo, musiikista vastaa oma dj ja bilekansaa palvelevat myös säbäbaari ja grilliosasto.
 
Liput (K18) 5€. Lippuja Players’ Night partyihin saa tapahtuman ovelta.

Osallistu tapahtumaan Facebookissa
 
Jesperit ensi kertaa Classic-paidassa

Viikoloppu tarjoilee myös muhevan annoksen pelinälkäisille. Perjantaina Jarkko Rantalan suojatit ottavat mittaa Seinäjoen Peliveljistä. Lauantaina turnauksessa nähdään Westend Indians Espoosta ja paikallistuttu Koovee.
 
Classic marssittaa kentälle uudet tulokkaansa ruotsista, Jesper Kivipaasin ja Jesper Thorbergin (kuvassa). Lisäksi kentällä nähdään Turun Palloseurasta siirtynyt Tino Salminen, naapuriseura KooVeesta tullut maalivahti Joni Järviö sekä perjantain vastustajajoukkue SPV:stä vaihtanut Tommi Ahola.
 
Perjantai-iltana on luvassa sähköä myös naisten ottelussa, kun molemmat joukkueet ovat kentällä tuoreella valmennusryhmällä. Classicin peräsimessä ensimmäistä kertaa on Veli-Matti Koivunen, Kooveeta luotsaa Matias Ramstedt.
 
Miesten otteluaikataulu

PE 18.30 Classic – SPV
LA 11.00 Indians – Koovee
LA 17.00 Classic – Indians
 
Naisten ottelu

PE 20.15 Classic – Koovee
 
Players’ Night -otteluihin myydään päivälippuja suoraan ovelta.
Aikuiset: 10 €
Opiskelijat, eläkeläiset ja 7-16v: 5 €
(opiskelija- ja eläkeläiskortti esitettävä)

Jaa artikkeli