Salibandyliiga palaa joulutauoltaan lauantaina

Salibandyliiga palaa joulutauolta lauantaina 30. joulukuuta, jolloin ohjelmassa on viisi ottelua.

Julkaistu 29.12.2017 09:22

Salibandyliiga palaa joulutauolta lauantaina 30. joulukuuta, jolloin ohjelmassa on viisi ottelua.

EräViikingit saa klo 16 vastaansa TPS:n, ja ottelu nähdään suorana ISTV:ssä. Klo 17 alkavan SPV:n ja SalBan kohtaamisen näyttää puolestaan VeikkausTV. Samoin klo 17 vihelletään käyntiin LASB - Nokian KrP ja klo 18 OLS - Happee sekä Steelers - SB Welhot.

Liigakärjessä hallitseva mestari Classic on repäissyt jo seitsemän pisteen etumatkan viime kevään finaalivastustajaansa EräViikinkeihin. Hännillä viruu suoran putoajan paikalla Steelers, joka on jäänyt Kooveesta ja SalBasta vain yhden pisteen.

Salibandyliigan pistepörssin kärjestä löytyvät Nokian KrP:n Henri Johansson (39 pistettä), EräViikinkien Miko Kailiala (34), SPV:n Mikko Kohonen (34) ja Classicin Sami Johansson (34).

Henri Johansson ja Mikko Kohonen kisaavat myös Salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssin kärjessä, jossa Johansson (835) on repäissyt viiden pisteen etumatkan Kohoseen (830).

 Kuva: Esa Jokinen

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.