Rangers tasoitti välierävoitot - ratkaisu siirtyi keskiviikoksi Kirkkonummelle

Rangers löi ÅIF:n sen kotikaukalossa 5-1 ja nappasi takaisin edun taistelussa Divarin finaalipaikasta.

ÅIF ei kyennyt käyttämään kotikaukalossaan ottelupalloaan ja jatkamaan Divarin finaaleihin, kun Rangers tasoitti tilit tänään Sipoossa 5–1-voitolla. Tiikerien loppuotteluvastustaja ratkeaa keskiviikkona Kirkkonummella.

Tänään Rangersin Saku Välimäki alkoi pohjustaa illan hattutemppuaan jo avauserän viidennellä minuutilla, kun hän iski vieraiden avausmaalin. Toisessa erässä Markus Fredriksson ja Välimäki kasvattivat eron kolmeen, ja ÅIF:n Markus Mitikan kavennus päätösjakson alkuun jäi isäntien ainoaksi. Samuli Alaluusua ja ylivoimalla osunut Saku Välimäki komistelivat vielä lukemia ennen loppusummeria.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää