PSS kurotti kalkkiviivoilla ykköseksi – naisten puolivälieräparit valitaan keskiviikkona

PSS nousi kahden pisteen ja neljän maalin takaa ohi SB-Pron ohi ja valitsee keskiviikkona ensimmäisenä vastustajansa naisten Salibandyliigan puolivälieriin.

Naisten Salibandyliigan sijoitussarjojen A (PSS, SB-Pro, EräViikingit) ja B (Koovee, Classic, TPS) joukkueet sekä pudotuspelikarsintojen voittajat SSRA ja FBC Loisto jatkavat kauttaan puolivälierissä. PSS ampaisi aivan kalkkiviivoilla ykköseksi, kun se nousi päätöskierroksella SB-Pron vieraana neljän maalin tappioasemasta 7–5-voittoon. Tasapelillä tai voitolla olisi hallitseva mestari SB-Pro vienyt ykköspaikan.

Lue myös:

PSS rynnisti SB-Pron ohi ja lähtee pudotuspeleihin ykkösenä
Mistä supervire? PSS-ykkösketju pelaa tällä hetkellä elämänsä salibandyä: ”Välillä pitää käydä pohjalla”

Puolivälieräparien valintatilaisuus median edustajille järjestetään keskiviikkona 11.3. klo 10 Salibandyliiton toimistolla Helsingissä. Paikalla jokaisesta puolivälieräjoukkueesta on valmentaja ja pelaajiston edustaja.

Valintatilaisuus näytetään suorana Salibandyliiton YouTube-kanavalla.

Puolivälieriin sijoitussarja A:n voittaja saa ensin valita vastustajansa sijoitussarja B:n 2.- 3. sijoittuneista sekä pudotuspelikarsintojen voittajista. Sen jälkeen sijoitussarja A:n 2. sijoittunut saa valita vastustajansa valitsematta jääneistä ja seuraavaksi sijoitussarja A:n 3. sijoittunut. Sijoitussarja B:n voittajalle jää vastustajaksi valitsematta jäänyt joukkue.

Ohjelma

klo 10 tilaisuuden avaus, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen
klo 10.05 Kiantama Oy:n toimitusjohtaja Vernu Vasunta: uuden varainhankintakilpailun lanseeraus
klo 10.10 puolivälieräparien valinta, juontajana Tuomo Reponen
klo 10.45 median haastatteluja
klo 11:15 lounas

Naisten Salibandyliigan puolivälierät ja välierät pelataan paras viidestä -järjestelmällä ja finaalit paras seitsemästä -järjestelmällä. Pronssimitalit ratkaistaan yksittäisessä ottelussa.

Puolivälierien tarkempi otteluohjelma julkaistaan mahdollisimman pian valintatilaisuuden jälkeen.

Arkistokuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli