Powerade-turnaus käyntiin tänään Pasilassa

Salibandyliigakauteen valmistavat huippupelit jatkuvat. Tänään Pasilan Urheiluhallilla alkaa perinteinen Powerade-turnaus, jossa tälläkin kertaa nähdään vieras Ruotsista.

Ensimmäisessä koitoksessa klo klo 17.00 Salibandyliigaan palannut M-Team kohtaa ruotsalaisen Superliigaseura SK Siriuksen ja iltaottelussa (klo 19.30) Viikingit saa vastaansa Nokian KrP:n. Joukkueet kohtaavat myös Salibandyliigan avauskierroksella syyskuussa.
 
Perinteinen huipputurnaus siirtyy Helsinkiin

Tämän vuoden turnaus, järjestyksessään jo 11., pelataan ensimmäistä kertaa Helsingissä. Aiempina vuosina tapahtuma on järjestetty Espoossa ja viimeiset vuodet Vantaalla.

– Nyt mukana on kuitenkin kaksi joukkuetta Helsingistä, joiden molempien kotiareena on nimenomaan Pasilan Urheiluhalli.  Samalla järjestelyt helpottuvat toimistomme sijaitessa samassa rakennuksessa, perustelee turnauspromoottori Marko Lahikainen pelipaikan siirtoa.

Haastajat vastaan suosikit

Turnausjoukkueet ovat mielenkiintoisissa asetelmissa. Vuonna 2000 tapahtuneen SSV:n ja Viikinkien yhdistymisen jälkeen manageri Kurre Westerlund on palannut juurille ja joukkue on nimetty napakasti Viikingit. Kestomenestyjä ja Ruotsin Superliigan SK Sirius saavat vastaansa nälkäiset haastajat.

– M-Teamin päävalmentaja Mika Heinonen kyseli pitkin kesää, keitä joukkueita saavat pöllyttää odotellessaan joukkueiden nimien vahvistumista. Mies on ainakin oikealla asenteella, ei väliä ketä vastaan pelataan, vaan kaikkia lähdetään voittamaan, Lahikainen naurahtaa.

Viime kaudeln mollivoittoisesti läpi vienyttä Nokian KrP:tä valmentaa Heikki Luukkonen, joka johdatti keväällä Suomen U19-pojat maailmanmestaruteen. Tällä kaudella on lupa odottaa mestarivalmentajan ryhmän esittävän laadukkaampia ja tasaisempia otteita, joista turnauksessa saadaan ensimmäiset näytöt.

Viikingit tulee uudella innolla kauteen. Viime kauden Suomen Cup -mestaruuden (kuva Cup-finaalista) jälkeen peli levisi kuin Jokisen eväät. Suomen mestaruus jäi vain haaveeksi, vaikka peli play offeissa paranikin. Joukkueeseen on tullut pieniä, mutta laadukkaita muutoksia. Toki kovia menetyksiäkin on. Sentteri Harri Forsten palaa joukkueeseen ja joukkue omaa mahtavan menestyksen potentiaalin.

Ruotsalainen SK Sirius on mielenkiintoinen ryhmä. Nuori, mutta erittäin valmis, josta viime kausi antoi jo suuntaviivoja. Joukkueesta puhutaan Ruotsissa tulevana suurseurana, joka pysyessään kasassa tulee olemaan tuleva sarjaa dominoiva joukkue ja perimään manttelin Storvretan ja Falunin jälkeen.

Muokattu turnausjärjestäjän tiedotteesta.
Kuva: Salibandyliiga

Powerade 2015 Pasilan Urheiluhalli (Radiokatu 22, 00240 Helsinki)

Perjantai 21.8.
17.00 M-Team – SK Sirius (SWE)
19.30 Viikingit – Nokian KrP
            
Lauantai 22.8.                    
 9.30 M-Team – Viikingit
12.00 SK Sirius – Nokian KrP
(tauko)
15.30 Viikingit – SK Sirius    
18.00 Nokian KrP – M-Team

Sunnuntai 23.8.
10.00 sijat 3-4
12.45 finaali

Pääsyliput ovat päivälippuja (suluissa alennus Salibandyliiton lisenssillä)

  • Perhelippu (2 aikuista, 1-3 lasta) 15 € (10 €)
  • Aikuiset  10 € (5 €)
  • Alle 15 v. 6 €  (3 €)

HUOM ! Maksu vain käteisellä.

Palauttamalla pääsylipun lipunmyyntiin lähtiessäsi Areenalta, saat mukaasi aikuisten ja lasten lipulla yhden pullon ja perhelipulla kaksi pulloa Poweradea

Hallin aukioloajat yleisölle
Perjantaina 16.30 – 21.30
Lauantaina 9.00 – 20.00
Sunnuntaina 9.30 – 15.00

Jaa artikkeli