Pöllänen iski naisten finaalivoitot tasoihin

Naisten Salibandyliigan finaalit ovat nyt tilanteessa 1-1. Hallitseva mestari Tampereen Classic tasoitti voitot kaataessaan tänään kotonaan haastaja SB-Pron Nurmijärveltä 6-5 (2-2, 3-2, 1-1). Kolmas kohtaaminen nähdään torstaina Vantaalla.

Illan tappio oli SB-Prolle koko kauden 2013 – 2014 ensimmäinen naisten Salibandyliigassa. Runkosarjan vain yhden tasapelipisteen menettänyt Pro oli rouskinut kevään pudotuspeleissä jatkoksi jo seitsemän perättäistä voittoa.

Tänään SB-Pro johti peliä ensin 0-1 ja 1-2, sitten livisti Classic edelle lukemiin 3-2, 4-3 ja 5-4.  SB-Pro kuitenkin tappoi kolmannessa erässä onnistuneesti kaksi alivoimaa, ja Karoliina Kujalan 5-5-tasoitus ajassa 53.07 jätti jälleen ratkaisun loppuhetkille.

Toisen finaalin sankariksi nousi Classicin hyökkääjä Alisa Pöllänen, joka laukoi Katriina Saarisen syötöstä ratkaisun kun pelikellossa oli jäljellä runsaat kolme minuuttia.