Papas teki kolme tärkeää jatkosopimusta

Naisten Salibandyliigan Papas Kajaanista on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset maalivahti Marjo Husson, puolustaja Salla Tiihosen ja hyökkääjä Jenni Suorsan (kuvassa) kanssa.

Valmentaja Jani Naumanen on mielissään pelaajiensa jatkosta.
– Marjo sai hyvää oppia ja kokemusta viime kauden peleistä siitä, mitä liigataso vaatii maalivahdilta. Tulee kantamaan päävastuun tänä vuonna ja on varmasti valmiimpi veskari, kun kausi starttaa. Salla on taas kovalla asenteella varustettu ja ison kehityspiikin viime kaudella ottanut puolustaja. Yksinkertaistetaan Sallan peliä hiukan, niin saadaan viime kauden runkopakista vieläkin enemmän irti. Tulee olemaan luottopelaajia puolustuspäässä. Jennistä saamme joukkueeseen varmaan naisten liigan nopeimman mimmin. Jenni on kova duunari, ja selkeä vahvuus löytyykin fysiikan puolelta. Viedään eteenpäin pallollista peliä, niin antaa mahdollisuuksia peluuttaa keskushyökkääjänä ja laiturina, päävalmentaja analysoi.

Papasilla on tällä hetkellä ringissään kaksi maalivahtia sekä 13 kenttäpelaajaa, ja neuvottelut jatkuvat yhden maalivahdin ja kuuden kenttäpelaajan kanssa. Lisäksi tieto muutaman pelaajan jatkosta odottaa tietoa opiskelupaikkojen varmistumisesta.

Papasin sivuille

Kuva: Papas

Jaa artikkeli