Oilers karkasi toisessa erässä - NST:lle taas tappio vieraissa

Salibandyliigan perjantain ottelussa Oilers piti kotonaan Espoossa kurissa syksyn yllättäjä NST:n maalein 8-5. NST:n viiden perättäisen vierasvoiton putki on nyt saanut jatkokseen kolme perättäistä vieraskaukaloissa.

Tänään oltiin vielä toisessa erässä tasatilanteessa 2-2, ja pelin puolivälissä NST:n Arto Vainikainen iski ylivoimalla 4-3-kavennuksen. Sitten Oilers karkasi tekemällä ottelun seuraavat neljä maalia. Ilari Talvitie ja Rasmus Markelin sekä päätöserässä Talvitie uudelleen ja Casper Pfitzner repivät tilanteeksi jo 8-3 ennen NST:n kahta kavennusosumaa. Pfitzner, Talvitie ja Perttu Pajukoski olivat saldollaan 2+1 illan tehokkaimmat.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla Josba – Tapanilan Erä sekä Happee – SSV, joka nähdään suorana Ilta-Sanomien ISTV:ssä.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää