Oilers jatkoi Kooveen tappioputkea, TPS voitti taas

Espoossa pelattiin perjantaina kaksi ottelua, kun Oilers löi Kooveen 9-4 ja TPS Westend Indiansin 7-6.

Oilers nousi Salibandyliigassa neljänneksi ohi EräViikinkien kaataessaan tänään kotonaan jumbo Kooveen selvästi 9-4. Espoossa pelattiin myös perjantain toinen liigaottelu, jossa Westend Indians taipui TPS:lle 6-7.

Altavastaaja Koovee sinnitteli vielä avauserästä maalin voiton, mutta toisessa Oilers iski viisi perättäistä maalia ja johti toisella tauolla 8-4. Öljymiehistä Justus Kainulainen ilakoi tehot 3+2 ja Onni Piiparinen 2+2. Tappio oli Kooveelle jo yhdestoista perättäinen.

Ottelu kääntyi myös Otahallissa, jossa Westend Indians johti ensimmäisen erän jälkeen 3-1 ja vielä toisella tauollakin 5-4. Sitten ottivat ohjat turkulaiset, kun Mikko Hautaniemi, Eero Jalo ja Sami Saarinen laukoivat TPS:lle kahden maalin etumatkan. Indiansin Oskari Möykkynen kavensi vielä kuudella viittä vastaan, mutta viimeisen minuutin TPS piti verkkonsa koskemattomana. Neljän pisteen miehiä hääri kaukalossa neljä, kun Indiansista Kevin Nylund kirjautti 2+1 ja TPS:stä Miko Kailiala 1+2, Sami Saarinen 1+2 ja Mikko Hautaniemi 2+1.

Westend Indians on hävinnyt kymmenestä viime ottelustaan kahdeksan, sarjakakkonen TPS puolestaan porskuttaa kuuden pelin voittoputkessa.

Lauantaina Salibandyliigassa pelataan ottelut Welhot–SPV, EräViikingit–TPS, Classic–Karhut, OLS–Westend Indians ja Happee–LASB.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää