Oilers ja NST syksyn avausvoittoihinsa, Happee hilpaisi sarjakärkeen

Champions Cupin pyöriessä Mlada Boleslavissa pelattiin kotoisessa Salibandyliigassa kolme ottelua. NST ja Oilers nappasivat kauden avausvoittonsa samalla kun Happee jätti nousija M-Teamin edelleen nollakerhoon.

Oilersin kauden avausvoitto tuli Oulussa komein lukemin kun OLS taipui 9-2. Espoolaiset karkasivat jo pelin ensimmäisellä puoliskolla 6-1-johtoon tänään yhden maalin tehneen ja kaksi syöttäneen Sylvester Raikamon johdolla.

Sekä Jarkko Nurmela että ensimmäistä liigakauttaan pelaava Joona Rantala,16, iskivät hattutemput kun NST nappasi kauden avauspisteensä 12-8-kotivoitolla Kooveesta. Koovee nousi kotijoukkueen salama-alusta ja 4-0-johdosta vielä kolmannessa erässä tasoihin, mutta lopussa NST karkasi uudelleen.

Happee näytti M-Teamille kaapin paikan nakuttamalla taululle 12 minuuttiin 4-0-johdon, mutta loput melkein 50 minuuttia Happee vei enää 6-5 voittaen lopulta 10-5. Peräti 11 Happeen pelaajaa ylsi tehopisteille Johannes Jokisen oltua saldollaan 2+1 iltapäivän ahnein.

Happee johtaa nyt sarjaa pisteen erolla kolmikkoon Viikingit, Classic ja Tapanilan Erä. Vain M-Team on enää ilman avauspistettään.

Salibandyliigan maanantain ottelut ovat Nokian KrP – Classic ja TPS – Tapanilan Erä.

Kuva: Jari Turunen