Mitä mustavalkoinen sydän merkitsee? - Liigakiertue vieraili TPS:n luona Turussa

Salibandy.fi vieraili TPS:n luona Turussa lauantaina 17.11.

Julkaistu 27.11.2018 07:50

Salibandyliiton liigakiertue vieraili TPS:n luona Turussa, Kupittaan palloiluhallilla lauantaina 17.11. TPS kohtasi Classicin niin naisten liigapelissä, All Stars -kokoonpanolla kuin miesten liigapelissä. Pelin tulokset löytyvät tästä.

Videohaastattelussa olivat seuran varapuheenjohtaja Kalle Hirvisuo ja myyntipäällikkö Ilmari Helin, jotka kertoivat niin seuran harraste- kuin hallimahdollisuuksista. Viola Värränkivi ja Elisa Hilden kertoivat ajatuksiaan TPS:n mustavalkoisesta sydämestä ja naissalibandysta. Liigapelurit Laura Rantanen ja Jenna Saario miettivät seuran merkitystä. Jenna kertoi myös parhaat rankkarivinkkinsä ja Laura jakoi merkityksellisimmät tekijät, jotka ovat tuoneet hänet naissalibandyn huipulle. Fysiikkavalmentaja Tiina Laitala-Leinonen avaa ajatuksiaan salibandysta lajina ja esittelee miesten pukukopin. Pikkutepsiläiset Patric ja Julius kertovat mm. lempipelaajansa ja liigapelurit Olli Laine ja Miko Kailiala paljastavat mm. millaisia he ovat salibandykenttien ulkopuolella. TPS:n seurasivut löytyvät tästä.

 

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.