Miehet vaihtuvat - taso säilyy: SSV - Oilers lauantaina TV2:ssa!

SSV murjoi keskiviikkona vieraskaukalossa Tapanilan Erän 7-2, ja lauantaina Viikingit saavat klo 15 TV2:n TV-ottelussa vastaansa Oilersin.

Jopa ykkösmestarisuosikiksi huudettu Oilers aloitti syksyn vahvasti, mutta edelliset viisi (!) otteluaan espoolaiset ovat ryömineet ilman voittoa. Keskiviikkona Oilers tipui Espoon derbyssa haastaja Indiansille.

SSV sen sijaan porskuttaa kärkiryhmässä voitettuaan yhdeksästä ottelustaan seitsemän, ja myös joukkueen peli on hyvässä kuosissa.
– Kyllähän meille annettiin ennen kautta monesta suunnasta pientä kiveä kun tukipilareita lähti, valmentaja Markus Huhtimo sanoo.
– Meillä riittää kuitenkin edelleen sekä vanhoja että nuoria hyviä pelaajia. Kokeneista esimerkiksi Kimmo Kinnunen ei kentällä juuri vääriä ratkaisuja tee, ja nyt hän pääsee ottamaan entistä isompaa roolia. Nuorista Jukka Soini sekä Erik Storgårds ovat jo vanhoja tekijöitä, ja nyt myös Marko Juselius on hyvin päässyt peliin sisään. Joukkueen muuttuminen on tuonut hommaan uutta virtaa ja uudenlaisia tuulia, ja olen todella innoissani tästä hommasta, Huhtimo kertoo.
– Positiivisuus luo lisää positiivisuutta ja onnistumiset uusia onnistumisia, ja tässä on jo nähty, ettei ennenkään oltu pelkästään Harri Forstenin varassa.

Myös SSV:n pelitapa elää ja kehittyy.
– Nyt tullaan välillä omista pitkillä pois ja välillä vanhaan tapaan lyhyemmillä syötöillä. Akilleen kantapää meille voisi olla hirveä määrä loukkeja, mutta tällä hetkellä terveystilannekin näyttää hyvältä. Keskiviikkona Roni Laasonen tuli sivuun kesken pelin kun flunssa painaa päälle ja kuume alkoi nousta, mutta mitään vakavampaa ei ole kenelläkään.

SSV – Oilers lauantaina 8.11. klo 15.00 Pasilan Urheiluhallissa ja suorana TV2:ssa.

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli