Mestarit voittoon Oulussa, yleisöennätys uusiksi Lahdessa, Viikingit cupfinaaliin Turussa

Salibandyliigan sunnuntain ainoa ottelu pelattiin Oulussa, jossa mestari Happee löi vahvan syksyn pelanneen isäntäjoukkue OLS:n 8-3. Happee karkasi johtoon ottelun kolmannella minuutilla OLS:n omalla maalilla ja piti etumatkansa, vaikka kotijoukkue sinnitteli kaksi erää tilanteeseen 2-3. Happeen tehomiehiä tänään olivat Jami Manninen (2+1) ja Peter Kotilainen (1+2).

Salibandyseura Viikingit eteni TEHO Sport Suomen Cupin loppuotteluun kaatamalla illan välierässä Turussa TPS:n 3-1. Markus Olkkonen ja Mikael Lax laukoivat SSV:lle avauserässä kahden maalin johdon, jonka TPS:n Eero Jalo toiseksi viimeisellä minuutilla kuroi yhteen. Helsinkiläisten kolmannen maalin nosti tyhjään verkkoon entinen TPS-tähti Miko Kailiala.

Cupin toinen finalisti ratkeaa maanantaina Turussa ottelussa FBC Turku – Classic.

Divarissa kirjattiin tänään uusi yleisöennätys kun peräti 1335 katsojaa jännitti Lammin Salibandyn ja Hämeenlinnan Steelersin kohtaamista Lahden Suurhallissa. Kaukalossa LaSB kukisti sarjakärki Steelersin maalein 6-4.