Mestarien kakkosketju hurjana: tamperelaisten verkko heilahti seitsemästi

Salibandyliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. Mestari SPV nappasi kauden avauspisteensä kaatamalla kotonaan Kooveen 9-6. OLS otti jo syksyn toisen voittonsa kun se kukisti Helsingissä liiganousija M-Teamin 5-3.

Peliveljien kakkosketju Henri MyllymäkiVille KuuselaTeppo Mäkelä (kuvassa) nousi Seinäjoella pääosaan kun Mäkelä nakutteli tehot 3+2, Myllymäki 2+3 ja Kuuselakin 2+1. Ykkösessä Mika Kohonen syötti kaksi osumaa ja Mikko Kohosen 3-2-maali nosti hänet kaikkien aikojen pistetilastossa jo lukemaan 703. Kärki Mikael Järvi on koonnut urallaan 705 tehopistettä.

Helsingissä Valtteri Parviainen laukoi OLS:n voittomaalin seitsemän minuuttia ennen loppusummeria. M-Team sai vielä yrittää tasoitusta viisi minuuttia ylivoimalla vieraiden Jani Lämsän saatua punaisen kortin vaarallisesta pelistä, mutta nousijan kauden ensimmäinen ylivoimamaali ei syntynyt tänäänkään. Lopullisen niitin OLS-voitolle iski viimeisen minuutin aluksi Antti Nieminen.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla SPV – Viikingit ja SalBa – Nokian KrP.