Mestareilta kaikkien aikojen kiri - kuusi maalia ilman maalivahtia!

Mestari Seinäjoen Peliveljet esitti tänään kotiyleisölleen Salibandyliigan kaikkien aikojen kirin! SPV oli ajassa 55.55 Tapanilan Erää vastaan tappiolla 0-6, mutta veti maalivahti Jarno Ihmeen penkille ja iski kuusi (!) maalia ilman maalivahtia. Ottelu päätyi viiden minuutin jatkoajankin jälkeen tasapeliin 6-6.

SPV:n kapteeni Ville Kuusela näytti joukkueelleen mallia iskemällä loppuminuuttien maaleista neljä. Hän käytti niihin aikaa vain kolme minuuttia ja 44 sekuntia, mikä on Salibandyliigan uusi nopeimpien neljän maalin ennätys. Kuuselan toinen, kolmas ja neljäs maali olivat Salibandyliigan kaikkien aikojen nopeimmat kolme. Lisäksi neljä maalia yhdeltä pelaajalta yhdessä ottelussa ilman maalivahtia on ennätys vielä sekin.

SPV:llä oli jatkoajalla vielä paikka ratkaista ylivoimalla, mutta itsensä koonnut Tapanilan Erä kesti kahden minuutin alivoimansa.