Laura Hietamäki johti SB-Pron finaalien avausvoittoon

Laura Hietamäki teki maalin ja syötti kaksi, kun mestari SB-Pro kaatoi naisten Salibandyliigan finaalien avauksessa PSS:n 4-2.

Julkaistu 23.4.2019 21:23

Naisten Salibandyliigan finaalisarja alkoi tänään kotivoitolla, kun SB-Pro kaatoi kotonaan Nurmijärvellä Porvoon Salibandyseuran 4-2. Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla, ja toinen kohtaaminen nähdään torstaina Porvoossa.

Finaalien avausmaalin pommitti Laura Hietamäen pudotuksesta puolustaja Silja Eskelinen, ja kohta Mirja Hietamäki lakaisi takatolpalta Laura Hietamäen syötöstä 2-0. Kotijoukkue karkasi toisen erän puolivälissä kahdella uudella salamaosumalla neljän maalin johtoon, kun Karoliina Kujala ja Jaana Lirkki rankaisivat porvoolaisia onnistuneella karvauksella ja perään Laura Hietamäki epäonnistui läpiajossa mutta löi miinuskulmasta puolustajan ja maalivahdin kautta lukemiksi 4-0.

Ella Sundström kavensi vielä toisessa erässä, mutta sen perään PSS ei kyennyt hyödyntämään viiden minuutin ylivoimaansa. Noona Björkmanin kuudella viittä vastaan laukoma vieraiden toinen kavennus nähtiin vasta seitsemän sekuntia ennen ottelun loppua.

Laura Hietamäki oli maalillaan ja kahdella maalisyötöllään finaaliavauksen tehokkain.

Maalikooste 1. loppuottelusta:

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.