Kolmentoista maalin tulitus nosti Oilersin Salibandyliigan kakkospaikalle

Oilers ampaisi Nokian KrP:n ja EräVIikinkien ohi kakkospaikalle kaataessaan kotonaan SPV:n 13-8.

Oilers ampaisi tänään Nokian KrP:n ja EräViikinkien ohi Salibandyliigan kakkostilalle kaataessaan kotonaan SPV:n 13-8. Lauantain toisessa ottelussa Happee kukisti kotonaan OLS:n 6-2.

SPV:n maailmanmestarimaalivahti Eero Kosonen ontui jo ottelun seitsemännellä minuutilla vaihtoon samalla kun Oilers oli siirtynyt 2–0-johtoon. Hänen paikkansa otti Rasmus Hasu.  Kymmenen minuuttia ennen pelin loppua espoolaisten etumatka oli revennyt 10-3:ksi. SPV:n neljä kavennusosumaa runsaassa kuudessa minuutissa nostivat jännitettä muutaman millivoltin, mutta Markus Markkola sekä Rasmus Kainulainen sammuttivat kirin osumillaan Peliveljien tyhjään verkkoon. Kolme sekuntia ennen summeria Markkola nosti vielä loppunumerot. Rasmus Kainulainen oli saldollaan 2+2 illan tehomies.

Jyväskylässä ero syntyi toisessa erässä, jossa Happeen Peter Kotilainen, Kaapo Siekkinen ja Iiro Lankinen pommittivat yhden maalin eron isäntien 4–0-johdoksi. OLS:n kavennukset nähtiin aivan ottelun lopussa Happeen johdettua jo kuudella.

Ottelun huippuhetket Ruutu-palvelussa

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan kolme ottelua, jotka ovat LASB–SPV, Welhot–TPS ja OLS–Classic.

Arkistokuva: Jarmo Koskela