Kohti Superfinaalia: Oilersilla yliote Happeesta, Viikingit tasoitti voitot!

Oilers Espoosta nappasi jo toisen voittonsa Salibandyliigan välierissä kun viime kauden finalisti Happee kaatui Tapiolassa 6-4. Paikka kevään Superfinaalissa aukeaa neljällä voitolla. Keskiviikon toisessa semifinaalissa Viikingit kaatoi kotonaan Classicin 7-4 ja tasoitti tilanteeksi 1-1.

Maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Markus Olkkonen johti Oilersin jo 5-1-johtoon ennen kuin vaisusti aloittanut Happee heräsi pelille. Keskisuomalaiset kipusivat toisen erän lopussa jo maalin päähän, mutta tasoitus ei onnistunut edes rangaistuslaukauksesta neljä minuuttia ennen ottelun loppua. Oilers-vahti Joonas Kaltiainen venyi tärkeässä paikassa Peter Kotilaisen harhautukseen. Viimeisen niitin espoolaisvoitolle pamautti Patrick Wardi leijuttamalla pallon tyhjään maaliin.

Helsingissä Classic karkasi toisessa erässä hetkeksi 1-3-johtoon, sitten Mikael Järven, Tero Tiitun ja Erik Storgårdsin puolessatoista minuutissa iskemät osumat nostivat Viikingit edelle. Classicin Lassi Vänttinen tasoitti vielä, mutta päätösjaksolla osuivat enää isännät. Janne Hyvönen teki voittomaaliksi jääneen 5-4-osuman, Roni Laasonen ohjasi maalin edestä 6-4 ja Jani Hyytiäinen leipoi vielä tyhjiin loppunumerot.