Katso maalikoosteet – näin ratkesivat TEHO Sport Suomen Cupin mestaruudet Tallinnassa

Tässä maalit, joilla SB-Pro naisissa ja Classic miehissä juhlivat lauantaina Tallinnassa salibandyn Suomen Cupin voittoa.

Salibandyn cupmestaruudet ratkottiin nyt ensi kertaa kotimaan rajojen ulkopuolella, kun TEHO Sport Suomen Cupin huipennus järjestettiin Tallinnassa. Erinomaisen tunnelman paikan päällä kruunasivat kaikkien neljän finalistin kannattajat, ja tapahtuma oli loppuunmyyty.

Naisissa SB-Pro oli viiden minuutin pelin jälkeen tappiolla 0-3 mutta nousi Mirja Hietamäen toisen erän hattutempulla 4–3-voittoon PSS:stä. Miehissä teki cupfinaalin avausmaalin Nokian KrP, mutta loppu oli Classicin näytöstä, kun ”Family” uusi cupmestaruutensa selvin lukemin 10-2.

Cupmestaruus oli Classicille viides ja SB-Prolle kolmas.