Karhut nousi maukkaaseen kotivoittoon

Karhut nappasi kauden avausvoittonsa herkullisesti, kun kolmen maalin takamatka kääntyi viime hetken voitto-osumaksi.

Nousija Karhut nappasi syksyn avausvoittonsa makoisasti kotiyleisönsä edessä. Porilaiset nousivat Kooveeta vastaan kolmen maalin takaa rinnalle, ja 36 sekuntia ennen loppusummeria Ville Salonen iski Karhujen 5–4-voittomaalin.

Toisen erän lopulla Jasse Kuusisto oli laukonut lukemiksi Kooveelle 1-4, mutta vielä ennen erätaukoa Karhujen Juho Miilunpalo kavensi. Päätösjaksolla osui Karhuille erän aluksi Antti Vuorinen ja sen puolivälissä ylivoimalla Benjamin Lepola.

Seinäjoella SPV löi Steelersin 9-6 ja nousi maalierolla vastustajansa ohi sarjakakkoseksi. Peliveljet ottivat Teräsmiehiltä luulot pois jo avauserässä, joka päättyi 5–0. Jari Hankkio laukoi isäntien maaleista kolme Mikko Kohosen kootessa vierellä 1+2. Steelersin vireikkäässä ykkösketjussa Ville Lastikka laittoi tänään 2+1 ja Nico Jonaeson 1+2.

Yli vuoden pelkkiä voittoja harjannut mestari Classic otti kauden neljäntensä kaatamalla Lahdessa LASB:n 10–4. Eemeli Salin taituroi tehot 4+1 ja Mikko Leikkanen 1+3.

Classicilla on kärjessä kolmen pisteen kaula SPV:hen ja Steelersiin, joista Peliveljet on voittanut kaikki kolme otteluaan. Kuudesti pelannut Steelers taas on ehtinyt hävitäkin jo kolmesti. Hännillä kyntää viime kevään pronssijoukkue ainoana yhä ilman ensimmäistäkään sarjapistettä.

Salibandyliiga jatkuu tiistaina otteluilla Classic–Westend Indians ja Nokian KrP–Karhut.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää