Kailiala juhli 400. pistettään ja TPS komeaa kotivoittoa Kupittaalla

Miko Kailiala kirjautti uransa 400. pisteen Salibandyliigan runkosarjassa, kun TPS kaatoi Kupittaalla SPV:n 9-2.

Miko Kailiala laukoi neljännensadannen tehopisteensä Salibandyliigan runkosarjassa, kun TPS kukisti tänään kotonaan SPV:n 9-2. Samalla turkulaiset nousivat Peliveljien ohi sijalle kuusi.

Tänään TPS pudotti Kupittaan 1 212 katsojan riemuksi SPV:n kyydistään jo hurjassa avauserässä, jossa se takoi taululle lukemat 7-1. Kuuden maalin jälkeen asteli vieraiden tolppien väliin vuoden 2016 maailmanmestari Jarno Ihme, joka palasi eläkkeeltä loppukauden sopimuksella ykkösvahti Eero Kososen loukkaannuttua. Miko Kailialan illan koko saldo oli tänään maali ja kaksi syöttöpistettä. Sami Saarinen oli Palloseuran tehomies saldolla 3+1.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Westend Indians jatkaa taistelua pudotuspelien kotiedusta kaadettuaan tänään vieraissa nousija Tiikerit 9-4. ”Heimo” vei tänään jo avauserän 3-0 ja ehti viiden maalin johtoon ennen kuin Tiikerit osui illan ensimmäisensä. Valtteri Kainulainen ja Olli Arkkila laukoivat Indiansille kumpikin maalin ja syöttivät kaksi.

Oulussa EräViikingit kukisti OLS:n lopulta 6-5 käännettyään toisessa erässä kahden maalin tappioaseman 5–4-johdokseen. Riku Ruonakangas nosti päätösjakson puolivälissä isännät vielä tasoihin, mutta yhdeksän minuuttia ennen loppua Mika Moilanen iski EräViikinkien voittomaalin.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan kahdeksannen pudotuspelipaikan kannalta isot ottelut Happee–ÅIF ja Oilers–LASB.

Kuva: Anssi Koskinen