Henri Johansson ja Nokian KrP pääsemässä vauhtiin - Oilers taipui Espoossa 9-6

Henri Johansson laukoi neljä maalia, kun Nokian KrP nappasi toisen perättäisen voittonsa.

Kauden neljällä tappiolla aloittanut Nokian KrP nappasi tänään jatkoksi toisen perättäisen voittonsa, kun Oilers kaatui Espoossa 9-6. Illan kolme pistettä nostivat viime kevään pronssijoukkueen jo sijalle 10.

Nokialaiset aloittivat Espoossa tehokkaasti, kun Joni Henttonen ja kahdesti maalannut Henri Johansson takoivat 12 minuutissa taululle kolmen maalin vierasjohdon. Toisessa erässä KrP karkasi lukemiin 1-5 ja 2-6 ennen kuin Oilers pusertautui taas pelille. Kahta maalia kapoisemmaksi ei Oilers eroa kyennyt kuromaan, ja illan viimeisen osuman linkosi ottelun viimeisen minuutin aluksi Mikko Laakso.

Salibandyliigan pistepörssin kestokunkku Henri Johansson käynnisteli tänään konettaan neljällä maalilla. Muista vieraista Mikko Laakso työllisti kirjureita tehoilla 2+1, Joona Rantala 1+2 ja Matti Koskela 0+3. Öljymiehistä ylsi kolmeen pisteeseen Markus Markkola jakaumalla 1+2.

Muista kurkata myös salibandy.fi Instagram Storiesista illan tunnelmat.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina Kuopiossa ja Oulussa otteluilla Welhot–EräViikingit ja OLS–TPS.

Arkistokuva: Esa Takalo