FBC Loisto ja SSRA enää voiton päässä puolivälieristä

FBC Loisto nappasi jo toisen voitttonsa Pelicans SB:stä samoin kuin SSRA O2-Jyväskylästä.

Naisten Salibandyliigan pudotuspelikarsinnassa FBC Loisto ja SSRA ovat enää voiton päässä puolivälieristä napattuaan tänään vieraskentillä toisetkin voitot vastustajistaan. Loisto löi Lahdessa Pelicans SB:n 7-2 ja SSRA Jyväskylässä O2:n 9-4.

Lahdessa ero syntyi toisessa erässä, johon lähdettiin tasatilanteesta 1-1. Sini Niinikoski, Tuulia Lahti, Laura Pakarinen ja Clara Grönberg laukoivat turkulaisille neljän maalin etumatkan, jota Pelicans ei enää saanut kiinni. Nea Keihäs laukoi Loiston maaleista kolme ja Mila Manninen syötti yhtä monta.

Rankat Ankat rakensi voittomarginaalinsa jo avauserässä, jonka se vei 5-0 Sanna Ristelin, Katja Nättilän, Essi Ronkaisen kahdella sekä Elli Kylmäluoman osumilla. Ronkaisen lisäksi kirjauttivat tänään kaksi pistettä Nättilä (1+1) ja Hanna Niemelä (0+2).

NLA:n sijoitussarja A:ssa SB-Pro löi vieraissa EräViikingit rangaistuslaukauksilla 8-7 vaikka EräViikingit oli johtanut peliä sen puolivälissä 6-1. Pron noustua tasalukemiin 6-6 nosti Maura Paajanen EräViikingit ylivoimalla vielä kerran johtoon, mutta runsas minuutti ennen loppua Ina Leminen tasoitti kuudella viittä vastaan. Rangaistuslaukauskisan ainoaksi onnistujaksi jäi Pron Emmi Lindh.

Sijoitussarja B:ssä TPS kaatoi kotonaan Kooveen 7-2 johdettuaan jo ensimmäisellä tauolla 4-1. Diana Klavan laukoi hattutempun, ja kolmeen pisteeseen ylsivät tänään myös Milla Nordlund (2+1), Laura Rantanen (1+2) ja Emilia Troberg (0+3).

Kuva eiliseltä: Anssi Koskinen