EräViikingit kiinnitti tulevaisuuden sentterin - ”Mahdollisuus voittaa jokainen ottelu”

Tapanilan Erässä C-junioreista lähtien pelannut ja sitä ennen SSV:n juniorikoulun läpikäynyt Tuure Ailio on tehnyt sopimuksen EräViikinkien kanssa. Nuoresta iästään huolimatta 19-vuotias keskushyökkääjä on pelannut Salibandyliigassa jo 53 ottelua, joissa hän on takonut 12 maalia.

– Odottavaisin mielin lähden kauteen. Tämä on kaikille pelaajille uusi juttu, Ailio mietti.
– Luottavainen olen siihen, että on kasassa sellainen joukkue, jolla on mahdollisuus voittaa jokainen ottelu, varsinkin jos pelataan joukkueena, Ailio arvioi.

Tuure Ailio oli lähellä olla mukana nuorten maailmanmestaruuden 2015 voittaneessa U19-vuotiaiden joukkueessa ja oli isossa roolissa leirityksen aikana, mutta loukkaantumisen vuoksi kisat jäivät väliin.

– Tuure on yksi päämäärätietoisimmista ja tavoitteellisimmista nuorista, joihin olen oman valmentajaurani aikana törmännyt. Ahkerana harjoittelijana ja nöyränä joukkuepelaajana on hän varmasti ollut aina yksi oman joukkueensa pidetyimmistä pelaajista, EräViikinkien päävalmentaja Jyri Korsman kuvaili.
– Näen että Tuuren tulevaisuus on miesten maajoukkueen vastuunkantajien joukossa. Hän on jo nyt nuoresta iästään huolimatta onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa miesten Salibandyliigassa.
 
Lue lisää EräViikinkien sivuilta
 
Sopimuspelaajat:

Maalivahdit

Santtu Strandberg
 
Puolustajat

Tommi Aro
Janne Salonen
Marko Juselius
Ilkka Koski
 
Hyökkääjät

Jani Kukkola
Lauri Kapanen
Miko Kailiala
Tuomas Iiskola
Tommi Rosendahl
Perttu Puska
Roni Laasonen
Kevin Söderling
Janne Hyvönen
Tuure Ailio

Kuva: Tapanilan Erä

Jaa artikkeli