EräViikingit ja SPV vierasvoittoihin Salibandyliigassa

EräViikingit kaatoi Espoossa Oilersin 7-3 ja Peliveljet Porissa Karhut 12-7.

Salibandyliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua, joissa molemmissa nähtiin vierasvoitot. EräViikingit löi Espoossa Oilersin 7-3 ja SPV Porissa liiganousija Karhut 12-7.

Espoossa lähdettiin vielä päätöserään tasalukemista 3-3 kummankin joukkueen ehdittyä käydä vuorollaan johdossa. Sitten astui esiin helsinkiläisten puolustaja Perttu Järvinen, joka iski kaksi osumaa Eero Nuutisen syötöistä ja syötti välissä Mika Majalahden maalintekoon. Jani Kukkola nosti vielä päätösnumerot viisi minuuttia ennen päätössummeria. Järvinen ja Kukkola olivat tehoillaan 2+1 illan tehomiehet, Oilersin maaleista laukoi Justus Kainulainen kaksi.

Porissa sai sarjanousija hyytävän alun, kun vieraat latoivat taululle kymmenessä minuutissa 0–5-johdon. Karhut nousi toisessa erässä vielä tilanteeseen 4-6, mutta kun Tomi Jerkku otti viiden minuutin ja Benjamin Lepola perään kahden minuutin jäähyn, karkasi SPV ylivoimaosumilla uudelleen. Sami Koski hurjasteli Peliveljille tehot 1+5, Ville Kuusela 3+1 ja Joni Sieppikin hattutempun. Karhuista iski Tomi Jerkku kaksi maalia ja syötti kaksi.

Lauantaina Salibandyliigassa pelataan ottelut Welhot–Classic ja Happee–OLS.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää