Ensimmäinen nollapeli ja ensimmäinen 700 pisteen mies!

Salibandyliigan sunnuntain molemmat ottelut pelattiin Tampereella, mutta perin erilaisin teemoin. Ensimmäisessä Eero Peiponen torjui kauden ensimmäisenä maalivahtina nollapelin Kooveen lyödessä OLS:n 3-0. Toisessa verkot pelmusivat peräti 20 kertaa Classicin riepotellessa SalBaa 14-6.

Kooveen ja OLS:n ottelussa häämötti pitkään jopa historiallisen harvinainen maaliton tasapeli, mutta viimeisellä kymmenminuuttisella kotijoukkueen Mikko Immonen, Aleksi Jokela ja Samu Saari onnistuivat. Torjuntoja Eero Peiposelle (kuvassa) merkittiin 14.

Tampere Areenalla selvisi voittaja kymmenessä minuutissa, jotka Classic tarvitsi takoakseen taululle 6-1-johdon. Classicin maineikas ykkösviisikko teki taas murhaavaa jälkeä Eemeli Salinin merkkauttaessa tehot 2+3 ja Lassi Vänttisen 3+1. Kakkosen Sami Johansson laukoi kaksi maalia ja syötti kaksi.

Liigakärjessä Happee ja ottelun vähemmän pelannut Classic komeilevat tasapisteissä. Happee on menettänyt kaksi tasapelipistettä mutta Classic voittanut kaikki seitsemän peliään. Hännillä Nokian KrP on jäänyt kaksi pistettä NST:stä ja M-Teamista.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina otteluilla NST – Tapanilan Erä ja Nokian KrP – TPS.

Ojala-2b.jpgDivarissa tehtiin tänään historiaa kun uusikaarlepyyläisen Blue Foxin hyökkääjä Johnny Ojala sai ensimmäisenä pelaajana täyteen 700 pistettä toiseksi ylimmällä sarjatasolla. Illan 7-3-vierasvoitossa Porin Karhuista Ojala teki yhden maalin ja syötti yhden. Hän on 365 Divarin ottelussaan mättänyt tehot 337+363=700. Jo 21. kauttaan lajin huippusarjoissa urakoiva Ojala on ehtinyt matkalla pelata myös 220 liigaottelua, joissa on syntynyt 267 tehopistettä.

Johnny Ojalan kuva: Glenn Hägg