Enää yksi yö: Suomi vastaan Ruotsi huomenna Vantaalla!

Kansainvälinen salibandykausi tärähtää käyntiin perjantaina kun Suomi ja Ruotsi iskevät yhteen Vantaan Energia Areenalla. Klo 15.30 käyvät vastakkain maiden naisten maajoukkueet, ja klo 18.30 vihelletään käyntiin miesten mittelö.

Vuodesta 1999 asti vuosittain kisattu maaottelutapahtuma jatkuu sunnuntaina Malmössä toisilla osaotteluilla. Viikonlopun jokaisen neljän ottelun päätteeksi käydään vielä rangaistuslaukauskisa, jonka voittaja saa lisäpisteen. Jaossa on siis yhteensä 12 maaottelupistettä, ja viikonlopun päätteeksi katsotaan, kumpi maa oli vahvempi.

Viime joulukuun MM-finaalissa Göteborgissa Suomen miehet taipuivat Ruotsille niukasti 2-3. Huhtikuun neljän maan turnauksessa Sandvikenissa Suomi voitti rankkareilla 4-3.

Naisten ottelussa on aivan oma jännitteensä, sillä kolmen kuukauden päässä häämöttävät Tampereen MM-kisat, joihin kaksien edelliskisojen finalistit nyt hakevat jo asetelmia.

Viikonlopun kokoonpanot

Suomi-Ruotsi-salibandymaaottelut 11.9.2015
Energia Areena, Vantaa
miehet ja naiset

Ohjelma:
klo 15.30 Suomi – Ruotsi (naiset)
klo 18.30 Suomi – Ruotsi (miehet)

Hinnat:
Peruslippu (aikuinen) 15 €
Lapset (7-15 v.), opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 8 €

Suomi – Ruotsi-maaottelupäivän yksittäiset liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja R-kioskeilla. Varmista paikkasi kauden sähäkkään starttiin.

Jaa artikkeli